Teška nesreća u Hrvatskoj: Sletio sa ceste, pao u nesvijest, a pronašli ga radnici

Povremeno bi dolazio k svijesti, piše 24sata.hr. Kako saznaje Večernji.ba, tačno vrijeme nesreće i dalje se utvrđuje, jer je nesretnog muškarca pronašao radnik zimske službe koji je prolazio cestom. Primijetio je razvaljeni auto u polju kako leži na boku i otišao je provjeriti ima li koga unutra.

Pronašao je zarobljenog vozača i odmah nazvao 112. Auto je već bio prekrio led – U 04.20 sati zaprimili smo poziv Županijskog vatrogasnog obavještajnog centra o spašavanju u prometu u Zagrebačkoj ulici, nasuprot Lukoil benzinske.

Na intervenciju izlazimo sa Navalnim vozilom Zelina 110 i 5 operativaca, kombi vozilo i 2 operativca i mazda 116 s 3 operativca – napisali su Zelinski vatrogasci na svojim stranicama.

Kad su došli do automobila morali su ga osigurati da se ne prevrne i još više ozlijedi vozača jer je stao na lijevom boku. Izrezali su i preklopili krov kako bi izvukli muškarca.

Povremeno je dolazio k svijesti te su ga predali Hitnoj pomoći. Prevezli su ga u jednu od zagrebačkih bolnica, a njegovo stanje zasad nije poznato.

🔥🚒06/21 INTERVENCIJA 👩‍🚒🚨🔥

04:20 zaprimili smo poziv ŽVOC-a o spašavanju u prometu u Zagrebačkoj ulici, nasuprot Luk…

Objavljuje DVD Sv Ivan ZelinaPetak, 12. veljače 2021.


Izvorni članak: Teška nesreća u Hrvatskoj: Sletio sa ceste, pao u nesvijest, a pronašli ga radnici