Pijan davio ženu dok nije izdahnula, a onda pozvao kćerke i rekao da joj nije dobro: Jezivi detalji zločina u Temerinu

– Kada je Bela shvatio šta je uradio pozvao je kćerke i rekao im da Gizeli nije dobro. Njih dvije su došle i odmah pozvale Hitnu pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt. Medicinskoj ekipi je ovo bilo sumnjivo, pa su obavijestili policiju, dok je vidno pijan suprug sjedio u kući – kaže izvor za medije.

Kako nezvanično saznaju mediji, na nesrećnoj ženi odmah su uočene vidne povrede po tijelu i hematomi. Imala je povrede i po licu i glavi.

– Bela je suprugu prvo udarao rukama i nogama, a onda je uhvatio za vrat i davio dok nije izdahnula. U kući je rekao da su njih dvoje pili, a prilikom alko-testiranja u njegovoj krvi je pronađeno 1,7 promila alkohola. Njih dvoje su se često svađali, što je Bela izjavio i policajcima koji su došli – navodi izvor.

Kapija dvorišta porodične kuće je zatvorena i ništa ne ukazuje da se tu dogodio stravičan zločin. Nikoga nema, na kući su spušene roletne, a iz dvorišta se čuje lavež psa. Komšije nisu mnogo ni iznenađeni ovim zločinom, jer kako kažu, samo su čekali dan kada će se tako nešto dogoditi.

– Čuo sam oko 17 časova da se Bela dere na ženu. Ali to je bilo bukvalno svakodnevna pojava, pa nisam pridavao pažnju. Te svađe kod njih traju više od 30 godina. Voljeli su da popiju i onda nastane haos. Gizela nikada nije htjela da nam kaže da je on tuče, iako je stalno bila u modricama, pogotovo kod očiju. Čak je jednom ubo nožem u nogu, otišla je u Dom zdravlja i rekla da se sama slučajno povrijedila – rekao je komšija porodice Kihut.

Iživljavao se i na životinjama

Kako jedan od susjeda kaže, Gizela je čak nabavljala i pse, ali kako im je jednom ispričala, kada se posvađaju, psi zalaju, a Bela se onda iznervira, pa umjesto nju da tuče, znao je da se iživljava na životinjama.

– Nije htjela da ga prijavljuje policiji. Jednom je to uradila 2015. godine, ali Tužilaštvo ga je teretilo samo za narušavanje javnog reda i mira. Malo nam je čudno da kćerke nisu ništa preduzimale, a viđale su pretučenu majku. Ali one imaju svoje porodice i vjerovatno zato nisu. A mi komšije šta smo mogli, kada bi mu rekli nešto, započinjao bi uvijek svađu – dodaje ovaj sagovornik.

Tijelo Gizele poslato je na obdukciju kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti. Bela je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje poslije čega će biti priveden u Više tužilaštvo, prenosi “Blic“.


Izvorni članak: Pijan davio ženu dok nije izdahnula, a onda pozvao kćerke i rekao da joj nije dobro: Jezivi detalji zločina u Temerinu