Mladić iz Srebrenika preminuo nakon nesreće na skijanju: Prijatelji se opraštaju od Dinka Kešetovića

Osamnaestogodišnji Dinko Kešetović iz Srebrenika izgubio je bitku za život nakon što je doživio tešku nesreću na skijanju na Vlašiću 21. januara.

Kešetović je,  u teškom stanju prije nekoliko dana hitno prebačen u bolnicu u Sarajevu, gdje su mu se ljekari borili za život. No, nažalost, nisu mu mogli pomoći.

Kako su potvrdili bliski Dinkovi prijatelji, on je jutros preminuo. Od njega se prijatelji emotivnim porukama opraštaju na društvenim mrežama.

“Ovo jutro nas je dočekala veoma tužna vijest. Naš član Dinko Kešetović je nakon teške nesreće i nekoliko dana borbe u bolnici Koševo ipak preminuo zbog posljedica teške povrede. Dinko je kao član naše ekipe ostvario značajne rezultate i sa ostalim momcima iz generacije donio nekoliko pehara i medalja. Ovim putem izražavamo iskreno saučešće porodici. Dinko neka ti je vječni rahmet i hvala ti za sve”, objavljeno je na stranici Škole sporta Silver Kings Srebrenik.

“Dinko je brat našeg bicikliste Dženana Kešetovića. Iskreno saučešće porodici, a Dinki vječni rahmet…”, objavljeno je na Facebook stranici Udruženja biciklista MTB Gradina Srebrenik. 

Objava Mladić iz Srebrenika preminuo nakon nesreće na skijanju: Prijatelji se opraštaju od Dinka Kešetovića pojavila se prvi puta na Radio Srebrenik.
Izvorni članak: Mladić iz Srebrenika preminuo nakon nesreće na skijanju: Prijatelji se opraštaju od Dinka Kešetovića