Aleksić uhapšen zbog sumnje da je se*sualno napastvovao pet učenica

Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dvije za vrijeme izvršenja krivičnog djela bile maloljetne.

Osumnjičenom M.A. je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107, apelovala je policija.

Mediji su ranije preniijeli da je Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume, sinoć priveden u stanicu policije, jer ga je više djevojaka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje.

Glumica Milena Radulović medijima je ispričala da je Aleksić dok je bila maloljetna silovao i da se to dogodilo više puta, piše “N1“.

Radulović je zajedno sa još nekoliko devojaka, od kojih su neke maljoletne, prijavila Aleksića za silovanje i seksualno uznemiravanje.


Izvorni članak: Aleksić uhapšen zbog sumnje da je se*sualno napastvovao pet učenica