“Otac ju je u naručju donio do automobila…” – Djevojčica pala sa četvrtog sprata zgrade

Ona je zbrinuta u Kliničkom centru u Kragujevcu, smještena je na Odjeljenje intenzivne njege i prema riječima ljekara, njeno zdravstveno stanje zasad je stabilno.

Kako saznaju “Novosti“, djevojčica ima ortopedske povrede, pod stalnim je nadzorom medicinskog osoblja i trenutno nije životno ugrožena.

U toku su i druge dijagnostičke pretrage, prati se stanje unutrašnjih organa i mekih tkiva – kažu u kragujevčanskom Klinčkom centru.

Prema priči njenih komšija u naselju Stanovo, L. B. je preksinović, oko 20.30, pala sa prozora svog stana na četvrtom spratu zgrade.

Prema nezvaničnim informacijama, koje su prenijeli pojedini mediji, djevojčica je, navodno iskočila kroz prozor, ali oni koji poznaju ovu porodicu, ne vjeruju u tu priču, već kažu da je dijete najvjerovatnije palo sa prozora dok je pokušavalo da okači novogodišnje ukrase.

Hvala Bogu da je preživjela. Nadamo se da će sa njom sve biti u redu, i to je najvažnije – pričaju stanari zgrada u ulici u kojoj je došlo do nesreće.

Kada su vidjela da je dijete palo sa prozora, mnogi su odmah potračali da pomognu.

Otac ju je u naručju doneo do automobila jednog komšije, koji ih je prevezao do bolnice – ispričao je Ljubomir Mutavdžić, koji kaže da dobro poznaje ovu porodicu.

Djevojčica je, srećom, pala na meko tlo ispred zgrade, gdje su travnjak i cvijeće. Najbitnije je da se ona što prije oporavi.


Izvorni članak: “Otac ju je u naručju donio do automobila…” – Djevojčica pala sa četvrtog sprata zgrade