HAOS U PROGRAMU UŽIVO: Novinarka izvještavala o prostituciji, prolaznik je izvrijeđao: ‘Jesi li ti to seko vidjela? Idi u p**** materinu!’

Javnost u Srbiji ostala je u šoku kada je otkriveno da su vlasnici jednog lokala u Šapcu prisiljavali djevojke na prostituciju. Kako javlja Kurir, u jutarnjem programu TV Prve dogodila se neobična situacija kada su se reporteri našli ispred spomenutog lokala.

Dok je novinarka govorila o ovom slučaju i opisivala kako je izgledala akcija uhićenja, slučajni prolaznik upao je u kadar i počeo ju vrijeđati.

“Je l’ si ti to vidjela, jesi li ti to seko vidjela, idi u p**** materinu, sram vas bilo!”, urlao je prolaznik na reporterku.

Novinarka se ispričala gledateljima na ometanju pa nastavila s izvještavanjem. Između ostalog, kazala je da nitko od mještana nije htio stati pred kamere te da godinama znaju što se događalo u kafiću, ali da su o tome šutjeli iz straha od uhićenih susjeda.

U noći s petka na subotu oko 1 sat nakon ponoći uhićen je vlasnik objekta “Luna PP zvezda” i njegova supruga, kao i još jedna osoba. Razlog uhićenja je sumnja da su tjerali žene na prostituciju, stoga se uhićenima na teret stavlja kazneno djelo trgovine ljudima. Kako javlja Kurir, policija je prilikom upada u objekt zatekla četiri djevojke dok pružaju klijentima seksualne usluge.


Izvorni članak: HAOS U PROGRAMU UŽIVO: Novinarka izvještavala o prostituciji, prolaznik je izvrijeđao: ‘Jesi li ti to seko vidjela? Idi u p**** materinu!’