Prodaje se / Kao u Hollywoodu – Ovo je vikendica kod Tuzle; Ima bazen, bilijar, jacuzzi…

Na popularnom oglasniku objavljen je sadržaj koji je privukao mnogo pažnje. Prodaje se atraktivna vikendicu u blizini Tuzle… U pitanju je bio objekat koji je ranije brandiran kao “Villa Relax”.

Vikendica kod Tuzle – OLX

Vikendica kod Tuzle – OLX

Vikendica kod Tuzle – OLX

Vikendica kod Tuzle – OLX

Vikendica kod Tuzle – OLX

Vikendica kod Tuzle – OLX

Kako je navedeno u oglasu, vikendica ima 120 m2, na uređenom zemljištu od 900 m2. Ograđena, s kapijom na daljinsko otvaranje, posjeduje vlastiti bunar dubine 40 metara.

Kuća se sastoji od dnevnog boravka povezanog s kuhinjom cca 40 m2 i galerijom od 15 m2, hodnika, kupatila, prostorije za odmor u kojoj se nalazi ručno rađeni bilijar od punog drveta, stolni tenis, stolni fudbal, pikado, otvoreni šank i dvije sobe po 10 kvadrata i toalet.

Također posjeduje i zatvoreni šadrvan sa zidanim roštiljem, kao vanjski šadrvan od 25 kvadrata sa svim instalacijama (struja, voda).

U dvorištu se nalazi bazen koji se grije sa solarnim kolektorom, jacuzzi sa grijanom vodom, prostor za sjedenje pored bazena, pomoćni objekat u kojem se nalazi oprema za bazen i ostava.

Objekat je pod video nadzorom i zaštićen je alarmnim uredjajem, kao i Panik tipkom i obilaskom koji je spojen sa zaštitarskom agencijom Securitas. Posjeduje wifi i Total TV kuću.

Nekretnina je uknjižena i posjeduje svu potrebnu dokumentaciju, prenosi “Doznajemo“.

Moguć je dogovor oko plažanja ili zamjene za vozilo skuplje i doplatu – a vlasnik je istaknuo cijenu od 285.000 konvertibilnih maraka (oko 140.000 eura).

Objekat se prodaje kompletan sa svim kućanskim elementima, namještajem, tehnikom i ostalim stvarima.


Izvorni članak: Prodaje se / Kao u Hollywoodu – Ovo je vikendica kod Tuzle; Ima bazen, bilijar, jacuzzi…