Miličin nestanak digao je sve na noge, a sada je dala šok ispovijest: “Doći ću sutra kod tebe i isjeckat ću te na komade”

Milica Grbić (25) iz Batajnice, koja je misteriozno nestala 6. oktobra i čiji je nestanak Srbiju digao na noge, otkrila je zbog čega je pobjegla od kuće.

Ona je za “Alo!” ispričala da se na taj korak odlučila jer joj je bivši poslodavac prijetio da će je, kako navodi, isjeći na komade.

Moj bivši poslodavac iz jednog kafića me je krivio što sam njegovoj ženi rekla da je vara s drugim djevojkama, to sam viđala. A onda me je njegova žena optužila da sam bila s njim. Nije znala kako da me otjera i sve priče o gazdinim prevarama svalila je na mene, a to nema veze sa životom! On me je poslije toga pozvao i pljunuo. Znala sam šta to znači. Dao mi je otkaz nekoliko dana prije mog nestanka, a kod njega sam radila za petoro, pravila pazar. Stalno mi je govorio: “Stotinu radnika da imam, ne bih ih dao za tebe” – priča Milica o tome šta je prethodilo njenom nestanku.

Ona navodi da ju je bivši poslodavac pozvao poslije nekoliko dana i da joj je prijetio.

Zvao me je sa nekog drugog broja i rekao mi je: “Doći ću sutra kod tebe i isjeckati te na komade!”. Uplašila sam se jer sam znala da se družio sa mojim bivšim dečkom, koji me je zlostavljao i tukao. Ugasila sam telefon, sjela sam u auto i krenula van Beograda, nisam znala kuda da odem, samo da me ne nađe. Imala sam samo 400 dinara u novčaniku, ni za gorivo nisam imala. Krenula sam auto-putem prema Čačku. Htjela sam da odem što dalje od Beograda. Došla sam do Manastira Svete Trojice. Tu sam se parkirala i prenoćila. Spustila sam sjedišta da me neko ne bi vidio da spavam u automobilu. Ušla sam u gepek, bilo mi je hladno. Bila sam u haljinici, gladna. Čekala sam da padne mrak, da me neko ne vidi. Noge su mi bile ukočene – priča Milica.

Ona kaže da se poslije tog izgubila i tražila put prema Beogradu.

Izgubila sam se dok sam tražila putokaz za Beograd. Neki dečko mi je rekao da sam na Petlovom brdu ili u Sremčici, više ne znam. Pojavljivali su se znakovi i onda sam došla do Hrama Svetog Jovana i tu sam provela posljednju noć. Parkirala sam se ispod hrama. Te noći mi je bilo najgore. Oko auta su se svađala dva mladića i neka djevojka, pa sam se pomakla. Htjela sam da prerežem vene u crkvi, ispred ikona, ali nisam imala čime. Plakala sam. Svaku suzu koja mi je kanula, ja sam popila. Onda sam odlučila da odem u Urgentni centar – kaže ona i dodaje:

Plašila sam se da će mi taj poslodavac uraditi sve što i moj bivši dečko, koji me je tukao i zabranjivao da radim poslije 23 sata u kafiću. Sa njim sam bila pet mjeseci, a on je bio strašno ljubomoran. Zabranio mi je da nosim kratke suknje i dekoltirane majice. Taj me i ucjenjivao nekim mojim nagim slikama i sada je zbog toga na sudu. Malo je reći da me je maltretirao. Jednom me je jurio po auto-putu i preprečavao put mi autom, pa sam bježala po njivama. Rekla sam da ga neću tužiti za slike, pa me je pustio na miru.

Milica navodi da je vjernica i da su je putokazi doveli do manastira. Ona dodaje da je u Kliničkom centru bila tri sedmice, da nije jela i pila.

Primala sam infuziju, injekcije, jer sam bila u šoku. Sada sam izašla i pokušavam da krenem dalje, da sve zaboravim – kaže iskreno Milica, koja je ponovo počela da radi kako bi zaboravila traumu.


Izvorni članak: Miličin nestanak digao je sve na noge, a sada je dala šok ispovijest: “Doći ću sutra kod tebe i isjeckat ću te na komade”