DETALJI TRAGEDIJE U PRNJAVORU Mujkić pod uticajem AMFETAMINA usmrtio djevojčicu

Prema našim informacijama, Mujkić je bio pozitivan na amfetamin, a kod njega je prilikom hapšenja pronađena droga.

Ova teška nesreća desila se u subotu oko 21.30 časova u centru Prnjavora, kada je Mujkić upravljajući automobilom „golf 4“ usmrtio djevojčicu dok je pokušavala preći ulicu na pješačkom prelazu.

Tom prilikom i on i njegov suvozač su zadobili povrede i bili su prevezeni na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, ali su nakon ukazane pomoći pušteni na kućno liječenje.

Uzbro nakon što je pušten iz bolnice, Mujkić je uhapšen zbog izazivanje ove teške nesreće.

– Nakon što se desila nesreća, Mujkić je alkotestiran i urađen je test na droge i pokazalo se da je pozitivan na amfetamin. Tada je on i njegovo vozilo policija pretresla i pronašla određenu količinu marihuane kod njega – otkriva izvor Srpskainfo.

On pojašnjava da je odmah nakon toga on priveden i obavljena je kriminalistička obrada nad njim.

– Kad se uzme obzir gdje se i kako desila nesreća, da je ubijeno dijete od 13 godina i da je on bio pod uticajem opijata, očekuje se da mu tužilac predloži pritvor – pojasnio je naš sagovornik.Zbog ove nesreće Prnjavor je zavijen u crno i samo se o ovoj nesreći priča, a mještani očekuju da se bahati vozač kazni maksimalnom kaznom.

– Sve nas je pogodila ova nesreća, zar dijete tako da izgubi život. Da je u centru grada udario vozilo dok je prelazila pješački prelaz. Ovo je strašno – rekla nam je jedna mještanka.

Prema pričama poznanika porodice nastradale djevojčice, ona je to veče izašla u grad da prošeta sa prijateljicama i oko 21.30 krenula je da sačeka tatu koji je trebao doći po nju.

– Dok je prelazila ulicu, ogromnom brzinom na nju je naletio taj Mujkić i usmrtio je na licu mjesta. Nikome nije jasno zašto je vozio tolikom brzinom. To je ulica gdje ima puno parkiranih vozila i gdje uvijek ima dosta pješaka koji prelaze ulicu – ističe naš sagovornik.On dodaje da se pješački prelaz, iz pravca iz kojeg je išao Mujkić, vidi sa udaljenosti od 100 metara.

– Tom ulicom niko normalan ne vozi više od 20 kilometara na čas, a Mujkić je doslovno letio kao raketa – prepričava pomenuti sagovornik šta se dešavalo u subotu uveče.

Kaže da je samo nekoliko trenutaka nakon nesreće, naišao otac od djevojčice koji je došao tu po nju, jer su se tako ranije dogovorili,prenosi Srpskainfo

– Svi koji su tu bili to veče kažu da je prizor bio užasan i da to nikada neće moći zaboraviti. Jedan od očevidaca mi je ispričao da su se i vozač i suvozač čudno ponašali nakon nesreće – rekao je prijatelj od porodice nastradale djevojčice.

Dodaje da je tijelo djevojčice bilo pod autom, a da su njih dvojica pitali gdje mogu oprati ruke i pitali gdje se nalaze.


Izvorni članak: DETALJI TRAGEDIJE U PRNJAVORU Mujkić pod uticajem AMFETAMINA usmrtio djevojčicu