Dvije porodice zavijene u crno / Četvoro djece ostalo bez roditelja: Iza Marije dvije kćerke, a iza Milana dva sina, komšije otkrile šta se desilo kobnog dana

Marija je iza sebe ostavila tinejdžerku od 14 godina, koju je dobila u prvom braku, kao i djevojčicu od dvije godine iz drugog braka sa čovjekom iz Njemačke. Poslije razvoda su djeca ostala da žive sa majkom u Pančevu.

I Milan je otac dva velika sina, od 16 i 20 godina, o kojima je preuzeo brigu nakon razvoda sa njihovom majkom, s kojom je ostao u prijateljskim odnosima. Uprkos navodnoj emotivnoj vezi s Marijom, bio je zvanično u drugom braku, s tim da je njegova supruga zbog posla ostala u Češkoj, gdje su nekoliko godina živjeli zajedno, a on se preselio u Njemačku.

Pretpostavlja se da su Milan i Marija bili u emotivnoj vezi, a da su se, prema riječima komšija, kobnog dana žestoko posvađali, piše “Kurir“.


Izvorni članak: Dvije porodice zavijene u crno / Četvoro djece ostalo bez roditelja: Iza Marije dvije kćerke, a iza Milana dva sina, komšije otkrile šta se desilo kobnog dana