JAVNOST U BIH ZGR0ŽENA! ZAR0BILI su i SIL0VALI V0JN0G INVALIDA, jedan je preminuo, druga dva u ZATV0RU

GR0ZNA priča koja je Š0KIRALA regiju prošle godine konačno je dobila svoj tu**lačko-su*ski epilog, a čije detalje naš portal ekskluzivno otkriva.

Radi se o 0TMICI i SIL0VANJU V0JN0G INVALIDA iz Tuzle, kojeg su trojica muškaraca bukvalno ZAR0BILA u kući u Odžaku, gdje su se nad njim sek***alno iži***vali!

Kako nam je potvrdila potupajuća tu***eljica u ovom predmetu, slučaj je u triler završnici dodatno ZAK0MPLICIRAN, jer je prvoo**uženi u ovom predmetu N.B. pred kraj istrage preminuo, te je u odnosu na njega istraga ZATV0RENA, ali su druga dvojica opt*žena.

Naime, protiv njih je nadležni su*d potvrdio op*užnicu te se očekuje skori početak glavnog slučaja. Tu***eljica nam je potvrdila da su opt**enima produžene mjere zabrane, a koje se tiču napuštanja mjesta prebivališta te apsolutne zabrane prilaska žr*tvi te bilo kakvog kontakta s njim.

Prema detaljima opt*žnice do kojih je došao naš portal V0JNI INVALID prošao je TEŠKU G0LG0TU od kojih se ledi k*rv u žil*ama, jer je preživio GR0ZNE stvari.

Prema navodima opt*žnice muškarac je N. B upoznao na jednoj od B0LNICA UKC-a Tuzla. Na njegov poziv, 11. novembra 2019. krenuo je u goste kod njega u Odžak ne sluteći šta će doživjeti. Po njega je došao čovjek kojeg je poslao N. B., a u autmobilu je, prema iskazu žr*tve, vidio razne tablete i piš*tolj.

Kada je doveden u Odžak, oni su tražili da isključi mobitel, a on je uspio krišom poslati poruku supruzi da ga “spašava”. Nakon isključivanja mobitela, trojica muškaraca počela su se ljubiti i dirati po gen***ijama. A kazali su Tuzlaku da će i on to morati raditi.

Odveli su ga u podrum, gdje su ga vezali. Tu*kli su ga i iži***vali se tjerajući ga na se*ks.

Tuzlak je bio faktički R0B trojice muškaraca. Iživ***anje je trajalo tri dana. Četvrti dan u kr*avoj odjeći su ga ist*erali vani. Pomoć je zatražio od prvih komšija, ali oni nisu htjeli ili smjeli da mu pomognu. Nasreću, naišao je neki čovjek koji ga je prevezao do Tuzle, nakon čega je u UKC-u proveo 23 dana.

The post JAVNOST U BIH ZGR0ŽENA! ZAR0BILI su i SIL0VALI V0JN0G INVALIDA, jedan je preminuo, druga dva u ZATV0RU appeared first on usn.ba.


Izvorni članak: JAVNOST U BIH ZGR0ŽENA! ZAR0BILI su i SIL0VALI V0JN0G INVALIDA, jedan je preminuo, druga dva u ZATV0RU