NEIZMJERNA TUGA: 23-GODIŠNJI FUDBALER POGINUO NA MAJČIN ROĐENDAN

Kako se saznaje, do nesreće je došlo kada je Sara D. (26), upravljajući “golfom 4” karavan, iznenada prešla u suprotnu traku i direktno se zakucala u “golf 5” kojim je upravljao Rakočević.

Gledala u telefon

Ona je išla iz Crvenke prema Sivcu. Direktno je udarila u Rakočevićev automobil. On je od siline udarca poginuo na mjestu, a ona je sa povredama prevezena u somborsku bolnicu – kaže izvor iz istrage. Zvezdan Rakočević, otac nastradalog fudbalera, kaže za Kurir da čekaju da iz Novog Sada dovezu tijelo njegovog sina.
Imao sam trojicu sinova, Miljan je bio najmlađi. U nedjelju je njegovoj majci bio rođendan. Sjeo je u automobil kako bi otišao da joj kupi poklon, bio je sam u autu. Nije stigao da majci donese poklon i obraduje je – plačnim glasom kaže Zvezdan. On dodaje da ne zna zbog čega je djevojka prešla na suprotnu stranu, prenosi “Hayat“.

Čuo sam razne priče, ljudi sad svašta pričaju, ali šta se tačno desilo, tek treba da se utvrdi. Jedni kažu da je gledala u nešto prije nesreće, da l’ u telefon, da l’ u navigaciju. Pominju čak i da je imala laptop u krilu i da joj je to skrenulo pažnju – kaže neutješni otac i dodaje da ne poznaje djevojku koja je, kako se sumnja, izazvala udes.

Volio i pecanje

Prema njegovim riječima, Miljan je bio strastveni sportista, a osim fudbalom, bavio se i pecanjem.

Od pete godine je pecao, išao na dječija takmičenja. Ima i pehare, pohvalnice, nagrade, puna polica. Baš u subotu, dan prije nesreće, imao je utakmicu – dodaje Zvezdan.
Miljan Rakočević fudbalsku karijeru počeo je u Sivcu, igrao je i za fudbalski klub iz Crvenke, zatim u Hajduku iz Kule, u Bačkoj Topoli i FK Slavija.


Izvorni članak: NEIZMJERNA TUGA: 23-GODIŠNJI FUDBALER POGINUO NA MAJČIN ROĐENDAN