Vatreni obračun zbog djevojke – U pucnjavi na Jahorini ranjen muškarac iz Banjaluke

Bilić je zadobio povrede potkoljenice i smješten je u bolnicu “Srbija”, nije životno ugrožen. Nezvanično pucnjavi je prethodila svađa i to zbog djevojke. Iz bolnice kažu da je ranjenom muškarcu metak i dalje u nozi i da slijedi operativni zahvat.

– Radi se u ustrelnoj rani lijeve potkoljenice. Pacijent je stabilan i nije životno ugrožen. U principu njemu će trebati operativno liječenje pa će najvjerovatnije liječenje nastaviti u UKC Banjaluka. Urađena je imobilizacija noge i zaustavljeno je krvarenje. Došlo je do preloma kosti uslijed ranjavanja i treba to sad sanirati operativnim putem – rekao je Marko Kovačević, šef Urgentnog bloka JZU bolnica “Srbija”.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, potvrdili su da im je sinoć prijavljeno da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u ugostiteljskom objektu na Jahorini i da je jedna osoba povrijeđena. Uviđaj je trajao nekoliko sati.

Očevici pred kamere nisu htjeli. Kažu čula se buka i galama i onda je nastao haos. Policija je kažu pretražila svaki pedalj. Kafići su opkoljeni, a sobe pregledane. Ipak, napadač se navodno odmah nakon pucnjave dao u bijeg, a za njim se još traga, prenosi “ATV“.


{$excerpt:n}