OVO JE UBIJENI PRIŠTINSKI BIZNISMEN! Ispalio nekoliko hitaca ka pašenogu, a onda je NASTRADAO!

Policija traga za E.Š. (39) koji je osumnjičen da je u Janovu ispalio više hitaca, a koji je, od posledica ranjavanja, preminuo na licu mesta.

Zdravstveno stanje povređenog Dž.P. je stabilno i on nije životno ugrožen.

Prema nezvaničnim saznanjima, Selatin Janova i Dž.P. su pašenozi i odranije su imali nesuglasica.

Dosadašnji nalazi iz istrage ukazuju da je Janova zvao Dž.P. i rekao mu da dođe do Jalije. Dž.P. je sa svojim prijateljem E.Š. otišao da se sretne sa njim i pokuša da riješi problem, kaže naš izvor i dodaje da je nakon kraćeg razgovora Dž.P. ušao u vozilo, a da je zatim Janova počeo da puca u njega.

Selatin Janjeva – Informer

– Janova je sve vreme bio naoružan, a pištolj je sakrio u žardinjeri. Kada je Dž.P. krenuo da ide, Janova je uzeo pištolj koji je krio u žardinjeri i ispalio je nekoliko hitaca ka pašenogu i njegovom prijatelju. Tada je Dž.P. ranjen u nogu. Osoba koja je sjedila na zadnjem sjedištu, za koju pretpostavljamo da je E.Š. koju sekundu kasnije ispalila je nekoliko hitaca u Janovu koji je smrtno stradao, kaže izvor iz istrage.

Snimak vatrenog obračuna, koji je objavljen na socijalnim mrežama, od velike je koristi istražnim organima jer se na njemu vidi kako je došlo do pucnjave. Na tom video snimku se i vidi kako Janova puca na Dž.P.

– Tokom uviđaja pronađeno je više čaura na trotoaru i ulici. Policija je odnela i hard diskove na kojima se nalaze snimci sa nadzornih kamera, kaže naš sagovornik, piše “Informer”.

Selatin Janova vlasnik je transportne firme “Selo turs” iz Prištine. Sarađivao je i sa agencijama iz Novog Pazara odakle je imao redovne autobuske linije za Tursku.


{$excerpt:n}