Otac je umjesto para za dug dao svoju Jasminu? Preokret u istrazi

Jasmina L. koju je u kući u Bariču kako se sumnja nasmrt izbo ljubavnik, inače funkcioner u GO Koceljeva Radovan R, imala je tužnu sudbinu pošto ju je otac, još dok je bila djevojka, pratkično oženio sinom čovjeka kom je dugovao novac.

– Jasmina je bila najljepša u našem kraju. Imala je momka sa kojim se zabavljala u mladosti. Međutim, otac je upao u finansijske probleme i počeo je da pozajmljuje novac od porodice L. iz susjednog sela Draginja – ispričali su poznanici njene porodice.

Vidjevši da nema novca da namiri dug prema toj porodici, Jasminin otac je odlučio da umjesto para, da svoju kćerku.

– Oni su se dogovorili da se Jasmina uda za sina tog L. od kog je njen otac pozajmljivao pare. Bila je jako nesrećna u tom braku jer se nije udala za čovejka za kog je htjela. Tražila je ljubav, pažnju i najvjerovatnije je tako srela i Radovana u svom rodnom selu – pričaju upućeni.

Radovan je bio porodičan čovek, uprkos tome što se po selu pričao da je bio sklon avantuarama sa ženama. Živio je sa suprugom i sa djecom, ali nakon što je upoznao Jasminu, otišao je od kuće.

Slična je i Jasminina sudbina. Ona je živjela sa suprugom kog joj je praktično nametnuo otac, nesretna. U rodnom selu je upoznala Radovana i počela sa njim da se viđa…

– Prije oko mjesec, dva, njih dvoje su počeli i da žive zajedno. Ona je zaposlena u Kliničkom centru Srbije, a on je radio u opštini kao referent za javne nabavke. Međutim, Jasmina se izgleda predomislila i vratila se suprugu. Radovan po svemu sudeći nije mogao da se pomiri sa tim pa ju je ubio – pričaju upućeni.

Radovan se tako predveče automobilom odvezao do kuće u Bariču u kojoj je Jasmina živjela. Uz pomoć merdevina se popeo do terase, preskočio ogradu i ušao u sobu. Dohvatio je nož i poslije kraće rasprave je nasmrt izbo.

Zatim se, prema nezvaničnim informacijama, automobilom odvezao natrag u Šabac gdje je pokušao da izvrši samoubistvo. Pošto su ga spriječili u tome, ispričao je policajcima da je ubio Jasminu u Bariču.

Komšije u šoku

Komšije iz njihovog rodnog sela, nakon što je objelodanjena vijest o ubistvu i pokušaju samoubistva, ostale su šokirane jer, kako su ispričali, Radovana poznaju u potpuno drugačijem svijetlu.

– On je oduvijek bio fini, uglađeni gospodin. Prosto je nevjerovatno da je kadar da tako nešto učini… – komentarisalo se u komšiluku.

Među susjedima se moglo čuti da je i Radovan, makar na prvi pogled, bio porodičan čovjek, živio je sa suprugom sa kojom je imao djecu. Zbog Jasmine je napustio porodični dom, ali se, prema nezvaničnim informacijama, nije formalno razveo, prenosi “Blic“.


{$excerpt:n}