Žestoka svađa Ivana Ivanovića i Sergeja Trifunovića: Ne lupetaj više… Ti si nula!

Voditelj Ivan Ivanović žestoko je isprozivao lidera PSG Sergeja Trifunovića, rekavši mu da ima političko biće identično naprednjačkom, te da nije uspio da pređe ni paraolimpijski cenzus i izjednačio ga sa nulom, javlja Nova.rs.

Povod za prepirku glumca i voditelja koji su sve do odluke Sergeja Trifunovića da izbojkotuje bojkot i sa PSG izađe na izbore, bili više nego korektni, počeo je Sergejevom objavom na Twitteru.

“Poslije današnjeg sastanka, reći ću vam samo: Ima nade za opoziciju, ima nade za nas. Uživajte u jesen”, napisao je Trifunović aludirajući na jučerašnji sastanak opozicije koji je inicirao bivši predsjednik Srbije Boris Tadić.

Na to je reagovao Ivanović:

“Tebra, to si nam rekao i pred izbore…”

Pokušajući da objasni, Trifunović je između ostalog napisao:

“Jebiga, najlakše je prditi. To može svako ko ima internet, telefon i zna 30 slova. Ja pozivam posmatrače, kritičare, ocjenjivače, filozofe i ostale mudrosere i projekt menadžere da zavrnu rukave i uključe se u posao.

Uslijedilo je obrazloženje Ivanovića na kritike koje na račun Trifunovića s vremena na vrijeme objavi na Twitteru:

“Sergej, molim te ne lupetaj više. Nemaš nikakvu ideju šta bi trebalo uraditi, osim da je super plan da budeš poslanik i laješ sa Đukom i Marjanom i da svi treba da ti budemo zahvalni na tome. Paraolimpijski cenzus nisi prešao”, napisao je Ivanović i dodao,prenosi Depo

“Slušaš super muziku, urbano se oblačiš, nisi lopov i obrazovan si. Ali tvoje političko biće je identično naprednjačkom. Ko god misli drugačije, odmah je neprijatelj, debil, kukavica i nebitan. Ti vjeruješ da je samo TVOJ put ispravan, ostali su nule i retardi. I zato si nula”, zaključio je voditelj.


{$excerpt:n}