OTKRIVENO KO JE DJEVOJKA IZ SARAJEVA KOJU SU UHAPSILI: Djevojka držala dvojicu muškaraca koje je fizički zlostavljala NAJŠOKANTNIJE KOLIKO IMA GODINA

Zvanično su saopšteni tek njeni incijali, ali kako prenosi Oslobođenje radi se o Arabeli A., koja je i ranije bila poznata policijskim organima.

Ona je osumnjičena je za nanošenje teških tjelesnih povreda, protivpravno lišenje slobode i neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Iz Tužilaštva su precizirali da je osumnjičena djevojka u maju ove godine u stanu na Alipašinom Polju u Sarajevu protivzakonito postupala, odnosno ograničila je slobodu kretanja dvojici muškaraca, potom ih je udarala šakama i nogama i nanosila im povrede nožem.

Prilikom pretresa stana koji koristi na području sarajevske Opštine Novi Grad pronađeni su heroin, amfetamin, kanabis i drugi predmeti koji će biti korišćeni kao dokaz u krivičnom postupku.

Arabela A. je hapšena i u decembru prošle godine zajedno sa 25-godišnjim Semirom Z. zbog sumnje da su pokušali da provale u jednu prodavnicu na Koševskom Brdu.

Policija je, naime, nakon prijave da neko pokušava provaliti u prodavnicu izašla na mjesto događaja i zatekla provalnički par na dijelu.

U blizini je nađen automobil kojim su se dovezli, a koji je, kako se ispostavilo, ukraden na području Ilidže.

U tom automobilu nađeno je 14 paketića marihuane i paketić spida, a Arabela A. je rekla da je droga njena. Istragom je utvrđeno da je Semir Z. ukrao automobil u ilidžanskom naselju Otes početkom novembra.

Nakon saslušanja u policiji, njih dvoje su tada, uz prijave zbog teške krađe, pokušaja teške krađe, i posjedovanja i omogućavanja uživanja opojnih droga, predati Tužilaštvu.

Ipak, Avdićeva je ubrzo puštena na slobodu jer je Opštinski sud prihvatio predlog odbrane, a njenom saučesniku je određen jednomjesečni pritvor.


{$excerpt:n}