EVO OD ČEGA BOLUJE KOLINDA, OGLASILA SE IZ BOLNICE

– Dragi svi, javljam vam se s KBC Rebro, Zagreb nakon operacije stenoze spinalnog kanala vratne kičme s mijelopatijom i radikulopatijom. Reč je o cervikalnoj diskektomiji prednjim pristupom uz fuziju i instrumentaciju.

Ponajprije hvala cijelom medicinskom timu na čelu s prof. dr sc. Miroslavom Vukićem i osoblju Neourohirurgije KBC Rebro na njihovoj brizi.

Hvala i Specijalnoj Bolnici Sv. Katarina i Radiochirurgia Zagreb, svim drugim medicinskim ustanovama i pojedincima koji već godinama brinu o stanju moje kičme i povredama ruke i ramena.

Hvala porodici, prijateljima i svim dragim ljudima koji su mi ovih dana pomagali da se pripremim za oporavak kod kuće.

Hvala svima vama koji mi šaljete dobre želje i molitve.

Ova je operacija bila nužna, vjerovatno još i ranije. Nije bila riječ samo o bolovima, već i o funkcionalnim i motoričkim smetnjama koje su počele da utiču na moj život. I to ne samo na onaj protokolarni, zbog poteškoća sa stajanjem, gubitka ravnoteže i slično, već i na svakodnevni život. Bilo je već teško potpisati se i uopšte pisati rukom, zakopčati dugmad, otvoriti bočicu vode, našminkati se, prineti kašiku ustima…

Sad sledi duži oporavak u kojem se oslanjam na podršku porodice, prijatelja i svih dobrih ljudi.

Svima želim svako dobro, zdravlja i snage, posebno svim radnicima u hrvatskom zdravstvu koji daju sve od sebe kako bi nas zaštitili i lečili u ova neobična vremena – napisala je Kolinda.


{$excerpt:n}