Dovezao ženu na posao pa poginuo, komšije u šoku

Izvori “Nezavisnih” tvrde da se pedesetdevetogodišnjak kobnih momenata, u sedam sati, vraćao kući, nakon što je suprugu dovezao na posao. Tada je došlo do stravičnog sudara.

“Od zadobijenih povreda vozač audija M.N. je podlegao, dok je vozač golfa povrijeđen”, rekli su iz banjalučke policije, koja je izvršila uviđaj na mjestu tragedije, gdje su izlazili i banjalučki vatrogasci te ekipa Hitne pomoći.

Šta je uzrok tragedije koja se dogodila kod lokalne plantaže voća, biće naknadno utvrđeno, ali nije isključeno da je svemu kumovala magla.

“Da, bila je stvarno gusta magla. U momentima kad se sudar dogodio, vozač audija je izlazio iz kruga lokalne firme. Tada je naišao golf te udario u audi, baš u lijevu stranu vozila. Vozač golfa je, inače, krenuo po kolegu, čija je kuća blizu mjesta nesreće, kako bi zajedno išli na posao”, rekli su izvori.

Nakon strahovitog udara, po riječima mještana, više desetina radnika, koji su se spremali na berbu, pritrčali su do vozila.

“Nismo uspjeli izvući vozača audija. On je bio svjestan, vrištao je od bolova. Došla je Hitna, a iz vozila su ga izvukli vatrogasci. Osim njega, u bolnicu je prevezen i vozač golfa. Nažalost, vozač audija je podlegao povredama, dok je vozač golfa imao lakše povrede vrata. Pregledan je te uz terapiju otpušten kući na oporavak”, rekli su izvori Nezavisnih.

Po riječima mještana, iza stradalog vozača, uz suprugu, ostali su i sin, kćerka i unuci. Pričaju mještani da je u pitanju marljiv i pošten čovjek.

“Penzioner je, ali je uvijek nešto radio. Ova tragedija sve nas je pogodila”, navode oni koji su Narančića poznavali.


{$excerpt:n}