Zoran Vujmilović novi izvršni direktor u “Poštama Srpske”

BANJALUKA – Načelnik Službe za zajedničke poslove grada Banjaluka Zoran Vujmilović biće sutra razriješen sa te funkcije jer je imenovan za vršioca dužnosti izvršnog direktora za ekonomske i računovodstvene poslove u “Poštama Srpske”, saznaje portal CAPITAL.

zoran vujmilović

Nadzorni odbor “Pošta” u petak je razriješio vršenja dužnosti izvršnog direktora za ekonomske i računovodstvene poslove Preduzeća Snežanu Radovanović, zbog isteka perioda na koji je imenovana.

Umjesto nje na tu poziciju imenovan je Zoran Vujmilović, koji je diplomirani ekonomista iz Banjaluke. On je trenutno načelnik Službe za zajedničke poslove grada Banjaluka i sutra bi trebalo da bude razriješen sa te funkcije.

“Imenovani, vršenje dužnosti izvršnog direktora za ekonomske i računovodstvene poslove u Preduzeću, počinje sa 1. septembrom 2020.godine, od kada mu teku sva prava i obaveze po osnovu vršenja navedene funkcije”, naveli su u “Poštama”.

Njegov mandat traje do okončanja procedure izbora izvršnog direktora za ekonomske i računovodstvene poslove putem javnog konkursa, a najduže dva mjeseca.

Vujmilovića će na funkciji u Gradskoj upravi zamijeniti Miloš Komljenović koji će biti v.d. načelnika Službe za zajedničke poslove grada.

Komljenović je bivši direktor RUGIP-a koji je razriješen sa te funkcije krajem oktobra 2017. nakon što je, poslije brojnih hapšenja u RUGIP-u, kompletno rukovodstvo Uprave stavilo mandate na raspolaganje Vladi RS.

CAPITAL: Svjetlana Šurlan

Чланак Zoran Vujmilović novi izvršni direktor u “Poštama Srpske” се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.


{$excerpt:n}