Branislava izbola nožem nevjenčanog supruga zbog budalaštine: Par nije mogao da se dogovori, tada je uslijedio pokolj

Branislava F. (42) iz Žabara uhapšena je u nedjelju zbog sumnje da je nožem izbola svog nevjenčanog supruga Nenada M. (32) posle kraće svađe. Ubadanju Nenada M. prethodila je kraća svađa nevjenčanih supružnika oko toga ko će da nahrani mačku.

– Njih dvoje su pili u kafani u Velikoj Plani i tako pijani su otišli kući gdje su nastavili da piju. Ubrzo potom posvađali su se oko hranjenja mačke, da bi Nenad M. uzeo kuhinjski nož i nasrnuo njime na ženu – priča izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Prema njegovim riječima, Branislava je uspjela da mu otme nož.

– On je tada počeo da bježi i izašao je na ulicu. Međutim, Branislava ga je sustigla na ulici gdje ga je ubola u ruku, a potom u butinu – kaže sagovornik.

Iako se tokom uviđala sumnjalo da je Branislava supruga ubola nožem u grudi, po dolasku Hitne pomoći i pregleda kod ljekara utvrđeno je da je Nenad zadobio površinske rane. On je odbio da mu se ukaže pomoć i pušten je ubrzo kući.

Osumnjičena Branislava je zadržana do 48 sati i određene su joj hitne mjere za spriječavaje nasilja u porodici: udaljenje iz kuće i zabrana prilaska i komuniciranja sa žrtvom.

Prema informacijama, Branislava je prije Nenada bila u braku.

– Njen prethodni muž je preminuo prije izvjesnog vremena, nakon čega su ona i Nenad ušli u emotivnu vezu. Njih dvoje su se upoznali tako što je Nenad radio kod nje i njenog bivšeg supruga u domaćinstvu – priča izvor “Blica” i dodaje da su ovi supružnici poznati od ranije.

– Nenadu je ranije izrečena mjera zbog nasilja u porodici – dodaje sagovornik.


{$excerpt:n}