H0R0R u Travniku: U jednom danu sil*vao dvije djevojčice od 10 i 11 godina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantonu sinoć su proveli uviđaj i istragu u jednom od najbr**alnijih slučajeva si*ovanja u historiji Bosne i Hercegovine. Kako saznaje “Avaz”, u jednom naselju na području općine Travnik 16-godišnjak je si*ovao 10-godišnjakinju! Njezina majka slučaj je prijavila policiji kada se djevojčica oko 19 sati vratila kući sa vidljivim pov**dama.

Brzom reakcijom policija je prikupila relevantne informacije od kćerke i majke, djevojčicu uputila na pregled u bolnicu, gdje je dežurni liječnik potvrdio navode i zaključio da je riječ o nasi**om s**lnom odnosu.

Uzevši detaljni opis mladića za kojeg se sumnja da je izvršio si*ovanje, policija je brzim i učinkovitim operativnim radom u istom naselju pronašla i lišila slobode 16-godišnjaka, čiji su detalji odgovarali navodima majke i djevojčice.

Kako nezvanično saznajemo, istog dana još jedna majka javila se policiji i prijavila istog 16-godišnjaka da je si*ovao njezinu 11-godišnju kćer. Nakon toga je i druga djevojčica prevezena u travničku bolnicu, gdje je također konstantirano da je riječ o nasi*nom s**lnom odnosu. O slučaju obaviješten dežurni tužitelj, a si*ovatelj je zadržan u prostorijama policije.

The post H0R0R u Travniku: U jednom danu sil*vao dvije djevojčice od 10 i 11 godina appeared first on usn.ba.


{$excerpt:n}