Čuo se strašan vrisak i jak udarac, stigli novi detalji stravičnog događaja: Evo gdje se nalazi majka nastradale

Majka je od povreda preminula na mjestu, dok je dječak sa višestrukim i teškim povredama prebačen u bolnicu u Beogradu, gdje je operisan i bori se za život.

Kako saznaje “Kurir“, slučajna prolaznica je oko 8.50 čula vrisku i jak udarac i vidjela ženu i dijete kako leže na terasi na prvom spratu.

Zgrada se nalazi blizu policijske stanice, pa je izbezumljena prolaznica otrčala tamo. Patrola je odmah otišla na adresu i zatekla jeziv prizor. Na terasi je ležala potpuno go*a žena, dok je dječak bio pored. Tijelo žene izgledalo je nasapunjano, kao da je tek izašla ispod tuša. Na terasi je bila i daska od WC šolje – kaže izvor i nastavlja:

Ispostavilo se da žena i dijete žive u toj zgradi, na šestom spratu. Policajci su otišli do stana, ali je bilo zaključano, pa su morali da ih obiju. Probudili su supruga A. E., koji je čvrsto spavao jer je došao iz treće smjene. Čovjek nije imao pojma da su mu žena i dijete pali sa terase i doživio je ogroman šok.

Šta se tačno dogodilo juče ujutro, biće utvrđeno istragom, a za sada postoje dvije verzije ove tragedije. Prema jednoj, majka je u nervnom rastrojstvu uzela sina u naručje i bacila se s terase, a prema drugoj, dječak se iskrao iz stana i igrajući se pao sa terase, a A. E. je, vidjevši šta se desilo, skočila za njim.

Policajci su me probudili i pitali me gdje je stan A. E. Nisam znala zašto ih traže, pomenuli su da je neko pao, ali nisam ništa shvatila dok nisam vidjela sestričino tijelo – kaže B. R., tetka preminule žene.

Na njene riječi nadovezao se P. C., brat od tetke nastradale.

Ona nije ovo namjerno uradila, nije bila psihički bolesna. Dugo nije mogla da dobije dijete, voljela ga je i nema šanse da bi to namjerno uradila. Nije imala problema ni u braku – priča šokirani brat.

On kaže da je siguran da je njegova sestra skočila za djetetom. – Policija vodi istragu pa ćemo vidjeti šta se tačno desilo, ali ona je samo pošla za djetetom – kaže brat. Majka nastradale žene je za tragediju saznala na odmoru u banji i hitno je krenula nazad za Lazarevac.

Rano ostala bez oca

Brat kaže da je A. E. prije 25 godina ostala bez oca. – Njen tata se predozirao nar*oticima i umro, ona je još bila dijete. Kasnije je upisala fakultet za defektologiju kako bi pomagala zavisnicima. Planirala je da svoj život posveti toj borbi – rekao je P. C.

Uviđaj je juče trajao satima, a poslije nekog vremena suprug A. E. je u pratnji policije izašao iz stana. Čovjek je bio izbezumljen. – On se bavi prevozom putnika, tačnije vozi vjernike u manastire. I A. E. je bila pobožna, posvećena Bogu, zato nam nije jasno kako je moglo ovako nešto da se desi – pričaju komšije.


{$excerpt:n}