VIDEO SA MJESTA DOGAĐAJA // POZNATI DETALJI TRAGIČNOG SUDARA: Iz rodnog Ključa se vraćali u Sarajevo gdje danas žive, vozilo prešlo na suprotnu traku?

Temimović je bio profesor na Odsjeku za geografiju Prirodno-matematičkog fakulteta u Sarajevu

U str**ičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko sedam sati dogodila u mjestu Čađavica, u općini Ribnik, poginuli su Emir Temimović, njegova supruga Ramajana i njihova četveromjesečna beba, javlja Dnevni avaz.
.
Temimović je bio profesor na Odsjeku za geografiju Prirodno-matematičkog fakulteta u Sarajevu.

– Došlo je do sudara kamiona Mercedes i automobila Renault, pri čemu su sm**no st**dala tri lica. Radi se o supružnicima koji su na mjestu ostali m**vi, dok je njihova beba prevezena u Dom zdravlja i nažalost ljekari su samo mogli da konstatuju sm*t – rekla je portparol PU Mrkonjić Grad Božana Vulin.
.
Ona kaže da je uviđaj izvršio dežurni tužilac i saobraćajna policija PS Ribnik.


.
Naloženo je da se uradi obdukcija tijela st**dalih, kao i sva potrebna vještačenja kako bi se utvrdio tačan uzrok i okolnosti nesreće.
.
Prema nezvaničnim informacijama, do sudara je došlo kada je vozač Renaulta, iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad automobilom, prešao u lijevu saobraćajnu traku i direktno podletio pod kamion.

Nas**adali su rodom iz Ključa i vraćali su se za Sarajevo, gdje su živjeli.
.

.
/ fokus.ba

The post VIDEO SA MJESTA DOGAĐAJA // POZNATI DETALJI TRAGIČNOG SUDARA: Iz rodnog Ključa se vraćali u Sarajevo gdje danas žive, vozilo prešlo na suprotnu traku? appeared first on usn.ba.


{$excerpt:n}