Muškarac odvijačem izbo dvoje djece kod Osijeka, dječak teško ozlijeđen

“Danas, 17. kolovoza, oko 10 sati, u mjestima Darda i Mece, 49-godišnji hrvatski državljanin oštrim je predmetom ozlijedio dvoje djece.

Ozlijeđenoj djeci pruža se liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek.

Brzom intervencijom policije u 10:40 sati 49-godišnjak je uhićen, a na oba mjesta događaja obavlja se očevid kojim rukovodi Zamjenik županijskog državnog odvjetnika iz Osijeka u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko-baranjske.

U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovih događaja”, javila je PU Osječko-baranjska. Motiv iz osječke policije nisu željeli komentirati jer je očevid još u tijeku.

Kako neslužbeno doznaje Glas Slavonije, u Mecama je ubodena djevojčica, a u Dardi dječak.

Nakon što su pregledani u bolnici, djevojčica je puštena kući s lakšim ozljedama, dok je dječak zadržan na liječenju, doznaje se iz bolnice. Ima teške tjelesne ozljede, ali nije u životnoj opasnosti. Radi se o djeci u dobi od 11 godina.

Policija kaže da se građani ne trebaju bojati

Lokalni portal SiB.hr neslužbeno doznaje kako je 49-godišnjak prvo kod trgovine NTL u Dardi odvijačem izbo dječaka, zatim se biciklom vratio u Mece gdje je u prolazu s hoverboarda srušio djevojčicu i također je ubo više puta.

Pokušali smo saznati više informacija o tome što se dogodilo. Iz policije su nam kazali kako će s novim službenima informacijama izaći tek sutra nakon što utvrde sve činjenice.

“Informaciju smo objavili kako bi građani znali da je počinitelj uhićen i da se ne trebaju bojati”, rekli su nam iz policije, prenosi index.

Pitali smo policiju jesu li muškarac i djeca ili jedno od djece povezani obiteljski, no na to pitanje nismo dobili odgovor.


{$excerpt:n}