Poznat identitet stradalih u nesreći kod Teslića

Svjetlana (37) i Dragana Livnjak (19) majka i kćerka iz Teslića poginule su sinoć u saobraćajnoj nesreći kod Teslića dok su teže povrijeđeni još jedna četverogodišnja kćerka i Zoran Livnjak (44), muž nastradale žene.

Tragedija se desila pola sata prije ponoći kada se Fijat za čijim volanom je bio povrijeđeni Zoran direktno sudario sa Audijem koji je išao iz suprotnog smjera a za čijim volanom je bio njihov sugrađanin Goran Bijelac (20).

“Audi je prema prvim informacijama izlazio iz krivine i dijelom direktno udario u fiata u kojem je bila porodica Livnjak”, rekao je izvor “Nezavisnih“.

Kako je rekao, na licu mjesta poginule su majka koja je bila suvozač i starija kćerka, putnik iz vozila dok su otac i maloljetna kćerka teško povrijeđeni.

Vozač Audija nije povrijeđen.

Iz U PU Doboj navode da se saobraćajna nesreća desila sinoć oko 23.30 sati na magistralnom putu M1 Teslić- Gornji Buletić.

“Uviđaj je izvršio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj i policijski službenici PS Teslić. U toku je rad na utrvđivanju svih okolnosti i uzroka nesreće”, navode u PU Doboj.


{$excerpt:n}