Prointer preuzima Sector ADS

BANJALUKA – Kompanija Prointer ITSS iz Banjaluke preuzima društvo Sector ADS iz Banjaluke kupovinom 100 odsto vlasničkog udjela, proizilazi iz dokumenta Konkurencijskog vijeća BiH, izvještava Indikator.ba.

Prointer Sector

Ugovor o kupoprodaji i prenosu udjela i osnivačkih prava društva Prointer ITSS kao kupca i fizičkih lica, vlasnika preduzeća Sector ADS, kao prodavca, zaključen je 28. februara 2020. godine.

Prointer ITSS obratio se Konkurencijskom vijeću BiH za ocjenu dopuštenosti koncentracije, a ovo tijelo odbacilo je prijavu krajem aprila ove godine radi nepostojanja obaveze prijave koncentracije prema Zakonu o konkurenciji.

Preduzeće Sector ADS, koje je zapravo jedna od kompanija ubijenog biznismena Slaviše Krunića, bavi se upravljanjem, digitalizacijom i zaštitom dokumentacije.

Preuzimanjem društva Sector ADS ulazi u još jedno područje poslovanja, nakon što je kupovinom 65% udjela u društvu Kaldera Company zaplovio u poslove povezane s energetikom.

Sector ADS imalo je prije potpisivanja ugovora o kupoprodaji saradnju sa Prointerom realizujući neke vrijedne ugovore.28

Agencije

Чланак Prointer preuzima Sector ADS се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.


{$excerpt:n}