Vulin: Ugljanina liječiti ili uhapsiti

“Tek kada su počele maske da se koriste povećao se broj smrtnosti. A zašto? Možda je neko u tim maskama, na svaku stotu stavio malo virusa ili nekog bojnog otrova i napravio nam problem ovdje”, rekao je Ugljanin.

On je tokom konferencije za medije o epidemiji korona virusa dodao ne vjeruje ni Vladi ni kriznim štabovima, jer “nemaju dokaz za ono što su rekli”.

“Mi školovani ljudi, koji imamo i ljudsko opšte znanje i medicinsko znanje, imamo mnogo pitanja. Ja imam bar 20 pitanja vezanih za masku da bih je stavio na usta. Neću ništa na svoja usta što može da ugrozi moj život i da smanji ventilaciju pluća. Ko je taj ko meni može da naredi da stavim masku na usta”, upitao je Ugljanin, inače stomatolog po obrazovanju.

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin je povodom toga ocijenio da Ugljanin širi “teorije zavjere” i da ga zbog tih izjava treba “ili liječiti ili uhapsiti”.

“Poslije napada na Srbiju, pokušaja da zavadi Bošnjake i Srbe, laži o Vojsci Srbije, Ugljanin je počeo da širi teorije zavjere i da ubjeđuje ljude da ne nose maske… Njegove budalaštine mogu da ugroze živote, a to više nije samo stvar njegove neodgovornosti. Ugljanina ili liječite ili hapsite”, poručio je u saopštenju Vulin, prenosi “N1“.


{$excerpt:n}