Vlasnik kafića ubijen dok je razvađao grupu mladića

Marko Radoš, vlasnik modričkog kafića “Colosseum”, nastradao je u noći između petka i subote kada je pogođen metkom u grudi dok je razvađao grupu mladića prilikom tuče, a zbog njegovog ubistva uhapšen je Perica Simčević iz Šamca, saznaju “Nezavisne”.

Kako saznajemo, Radoš je iz neposredne blizine pogođen u prednji dio grudi, a metak mu je prošao kroz desno plućno krilo, zbog čega je zadobio veliku ranu od koje je iskrvario.

Kobne noći, prema nezvaničnim informacijama, ubijeni muškarac proslavljao je rođenje prvog djeteta i sve je teklo bez problema.

Gosti su se već bili počeli razilaziti oko 23 časa te ništa nije ukazivalo na to da će se iza ponoći desiti tragedija koja je potresla Modriču.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubijeni muškarac je nakon žurke koja je počela u petak najprije bio otišao kući, ali se nakon nekog vremena vratio u lokal u kojem je zatekao tuču grupe muškaraca.

Kako je rekao izvor “Nezavisnih” blizak istrazi, dok je Radoš pokušao da ih razvadi, jedan od učesnika je potegao pištolj, čiji je hitac pogodio nesrećnog muškarca.

Istražuje se da li je u pitanju ubistvo iz nehata, odnosno da li je u tom naguravanju pištolj slučajno opalilo, ili je osumnjičeni namjerno upucao žrtvu.

Ova tragedija veoma je uznemirila Modričane koji za ubijenog muškarca kažu da je bio mladić za primjer.

“Divan mladić, pošten i vrijedan. Supruga mu se tek porodila i trebalo je da bude sreća i veselje, a ne ovolika tuga. Ne vjerujem da je zbog ove situacije i vidio to dijete. Čula sam da je toj nesrećnoj ženi pozlilo kada su joj saopštili ovu tragičnu vijest i da je sad u Banjaluci”, kazala je mještanka Modriče koja je željela da ostane anonimna.


{$excerpt:n}