Šta je prethodilo zločinu u Modriči: Vlasnik kafića ubijen dok je slavio rođenje djeteta

Marko Radoš (33) vlasnik lokala “Koloseum” upucan je dok je sa društvom proslavljao rođenje djeteta, saznaje “Srpskainfo”.

Radoša je hicem iz pištolja pogodio Perica Simčević (29) iz Bosanskog Šamca, a istražioci još uvijek utvrđuju da li se u konkretnom slučaju radilo o klasičnom ubistvu ili ubistvu iz nehata.

Tragedija je policiji prijavljena jutros oko 2.50 sata, nakon što je došlo do tuče u lokalu “Koloseum” u Modriči.

– Policijskoj stanici Modriča oko 2.50 sati, prijavljeno je da je došlo do tuče u ugostiteljskom objektu u Modriči. Po prijavi su odmah postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča koji su utvrdili da je za sad iz nerazriješenih okolnosti došlo do opaljenja iz pištolja koji je kod sebe posjedovalo lice inicijala P.S, a kojom prilikom je smrtno stradalo lice inicijala M.R., vlasnik navedenog ugostiteljskog objekta – saopšteno je iz PU Doboj.

“Srpskainfo” saznaje da je uoči tragedije vlasnika lokala sankcionisala komunalna policija jer je radio poslije 23 sata,piše Avaz

– Navodno su se gosti poslije toga razišli, ali su se naknadno očigledno vratili u lokal – objasnio je izvor iz policije.

Za sada slučaj nije kvalifikovan kao ubistvo, a detaljnije informacije bit će poznate nakon obavljenog uviđaja koji će utvrditi tačne okolnosti tragedije.


{$excerpt:n}