Srpska traži finansijskog revizora koji zna raditi na računaru

BANJALUKA – Glavna služba za reviziju javnog sektora Republike Srpske raspisala je danas konkurs za finansijskog revizora koji, između ostalih uslova mora ispunjavati i jedan poseban, znati raditi na računaru.

Konkursom Glavna revizija traži jednog mlađeg revizora za finansijsku reviziju i četiri asistenta za finansijsku reviziju.

Za sve pozicije, kao posebne uslove koje moraju ispunjavati kandidati, navela da moraju znati raditi na računaru.

Glavna revizija Srpske smatra da rad na računaru zaslužuje da se postavi kao specifičan uslov, smatrajući da danas ima i onih koji su završili fakultet, ali nikad u životu nisu imali priliku da vide i koriste računar.

Jedan od posebnih uslova „sklonost timskom radu“ za koji nije jasno kako se procjenjuje, ali daje mogućnosti komisije subjektivne procjene i favorizovanja kandidata.

Kandidati za revizora moraju imati diplomu ekonomiste, radno iskustvo najmanje četiri godine, odnosno jedne godine za asistenta revizije, te poznavanje jednog stranog jezika.

CAPITAL: D. E.

Чланак Srpska traži finansijskog revizora koji zna raditi na računaru се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.


{$excerpt:n}