Mnogi su se pitali ko je “Apolon” sa beogradskih protesta, pa su ga pronašli

Na jučerašnjim protestima koji su održani u Beogradu, tokom izvještavanja reporterke N1 televizije, u kadar je “upao” momak bez majice koji je napravio pometnju na društvenim mrežama zbog svog izgleda.

Naime, ovaj snimak je vrlo brzo postao viralan na internetu, a mnogi korisnici društvenih mreža pitali su se ko je “Apolon” sa protesta ispred Narodne skupštine.

On je sada pronađen, a radi se o momku po imenu Nemanja Milenković koji se bavi bodibildingom.

Sudeći po Instagramu, gdje ga prati više od 17.000 ljudi, Nemanja je veoma uspješan u svom poslu i na njegovom profilu se mogu naći snimci i fotografije treninga koje radi.

View this post on Instagram

05.01. I nasa prva slika , moja definitvno najbolja odluka u zivotu ! Nije bila iz glave vec iz ❤ i svi vi koji ne verujete u ljubav , koji ste razocarani i napravili zidove oko srca , znajte da bez rizika nema uspeha. Mali rizik , mala dobit , velik rizik ogromna dobit ! Za iskrenu ljubav morate mnogo rizikovati , a nesto najlepse na svetu je iskrena ljubav i ono sto se iz nje radja 🤰🏻👶🏻❤ #ljubav #ljubavseljubavljuvraca #ljubavjeuvazduhu💫 #ljubavjeto #soulmate #srodnadusa #soulmatequotes #loveislove #loveisintheair #loveisthekey #loveisthebestmedicine #loveisthebestfeeling❤❤❤ #fitcouple #fitcouplegoals #fitlove #fitlovers #fitnessgirl #fitnation #slovenia #portoroz #exyu #srbin #makedonka #poljubac #lifeisbeautiful #lifegoals #sexycouple #hotcouple #bestcouple @bile_fitness_girl

A post shared by Nemanja Milenkovic (@dreambodymaker) on Jun 21, 2020 at 9:35am PDT

Ipak, ono što će razočarati mnoge djevojke, jeste to je da je Nemanja zauzet i često objavljuje fotografije sa svojom djevojkom.


{$excerpt:n}