Dodik: Dolaze još teža vremena

JAHORINA – Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik otvorio je juče na Jahorini okrugli sto o temi “Kako održati poslovanje u otežanim uslovima izazvanim virusom korona?”, uz poruku da u vremenu epidemije virusa korona treba sačuvati ekonomiju i svako radno mjesto.

Dodik

Mislim da je svima jasno koliko su ogromne posljedice epidemije virusa korona i zato je veoma važno da održimo dijalog između različitih faktora u društvu, prije svega između Vlade Republike Srpske i čitave poslovne zajednice, sa kojima svi zajedno treba da budemo usmjereni da sačuvamo našu ekonomiju i svako radno mjesto“, istakao je Dodik.

On je upozorio da dolaze još teža vremena nego što su danas u pogledu poslovanja i saniranja ekonomske štete.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković istakao je da je Vlada Republike Srpske bila i biće partner poslovnoj zajednici.

Vrata Vlade biće otvorena svih 24 časa za naše ljude koji očekuju pomoć od institucija Republike Srpske“, dodao je Višković.

Predsjednik Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske Saša Trivić rekao je da će poslodavci iz Sarajevsko-romanijske i hercegovačke regije i članovi Vlade Republike Srpske tokom ovog skupa u dijalogu iznijeti svoje poglede na probleme i izazove poslovanja u uslovima epidemije kovida–19 i pokušati da definišu potencijalne mjere za stabilizaciju poslovanja i privrednog sistema.

Srna

Чланак Dodik: Dolaze još teža vremena се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.


{$excerpt:n}