Roditelji djevojke poginule u stravičnoj nesreći neutješni: Kako njenoj kćerki reći da joj mama neće doći

Sa njima u vozilu su bili i Milica S. (14) iz Kule i Jovan Viljanac (17) iz Ruskog Krstura, koji su zadobili teške tjelesne povrede. Ljekari u Novom Sadu se bore za živote.

Suze i jecaji ne prestaju u domu Božidarke Đukić u Crvenki. Majka Rada i otac Dragan, skromni, fini ljudi, ne mogu da dođu sebi od šoka. Za strašnu nesreću javljeno im je u nedelju rano ujutru, čim se dogodila tragedija. Od tada su sve oči uprte u Božidarkinu maloljetnu kćerku. Niko ne zna kako da joj saopće da njena mama više nikada neće doći kući, pišu “Novosti“.

Ona joj je bila i otac i majka. Sama ju je, uz pomoć roditelja, podizala, i sada je dijete ostalo siroče – kratko je, pokušavajući da se smiri, rekla Božidarkina rođaka.

Srećom, djevojčica ima tri tetke, i vjerujem da će one, nekako, pokušati da nadomjeste majku. Ali to je nemoguće. Svi su sada angažovani oko sahrane, koja će biti u utorak. Djevojčicu pokušavaju da zaštite koliko god mogu. Molim vas da razumijete njihov bol i da im ne otežavate dodatno ovu tragediju – poručila je rođaka.


{$excerpt:n}