Tuga: Emotivnim porukama opraštaju se od mladića koji je umro zbog stršljena

Mladić je kobnog dana navodno kosio u jednom modričkom selu kada ga je ubo stršljen te mu je najprije pomoć ukazana u Domu zdravlja Modriča. No, podlegao je na putu do dobojske bolnice.

Modričani kažu da je bio dobar i plemenit i da je uvijek ljudima bio na usluzi.

Nezavisne” nezvanično saznaju i da je navodno kobnog dana Vasić kosio s još nekoliko ljudi u jednom selu pa se u jednom trenutku požalio na ubod, a prijatelji su uočili te mladića te odvezli ljekaru.

Vjeruje se da je bio alergičan, ali tako koban scenario ipak niko nije očekivao. Navodno je ranije već imao iskustva sa ubodima stršljena, ali ovaj put bilo je tragično, piše ovaj list.

“Bože moj, kakva tuga i žalost, pa zar jedan insekt ima toliku moć, da oduzme čovjeku život?! Jadni mladić, neka mu je laka zemlja,porodici saučešće i da im Bog dragi olakša tugu i bol”, samo je jedna od emotivnih pruka sa kojom su se oprostili njegovi sugrađani.

“Miroslav ima roditelje, brata i dvije sestre. Imao je i djevojku, a priča se da se su bili srećni i planirali zajednički život. Ova tragedija izbrisala je sve njihove želje”, kažu neutješne komšije.

Njegova djevojka takođe se emotivnim porukom oprostila od voljenog koji je prerano otišao.

“Medo moj počivaj u miru. Voli te tvoje pilence najviše na svijetu iako te više nikada neću moći zagrliti i poljubiti. Ja znam da si tu uz mene lijepi moj anđele. Sutra nam je trebao biti najlepši dan, naša dva mjeseca najsrećnija u mom životu, ali bebo moja promijeniti ništa ne mogu i znaj da te volim i voljeću te zauvijek”, napisala je na Facebooku.


{$excerpt:n}