POZNATI DOKTOR PREMINUO OD KORONE: Liječio je mnoge glumce, sportiste i pjevače

Doktor Milan Mileusnić, poznati srbijanski ljekar, je preminuo u 49. godini života poslije kraće i teške borbe sa opakim virusom.

Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, doktor Mileusnić, bio je član Američkog udruženja fizijatara, Fimsa, Srpske asocijacije fizijatara i UMSS. Bio je predsjednik i jedan od osnivača Udruženja za regenerativnu medicinu i proloterapiju Republike Srbije, kao i direktor klinike za rehabilitaciju u Harareu, Zimbabve.

Doktor Mileusnić je bio i jedan od omiljenih ljekara sportista, glumaca i pejvača.

Od poznatih ličnosti, ovom terapijom izliječili su se naši poznati sportisti: Ivana Španović, Mihail Dudaš, Vanja Udovičić i drugi vaterpolo reprezentativci, košarkaši Aleksandar Rašić i Nikola Korać, rukometašica Andrea Lekić, hrvatska rukometašica Katarina Bralo, perjanica rukometaške reprezentacije Crne Gore Katarina Bulatović, a od estradnih zvezda to su: Marija Kilibarda, Milica Milša, Milan Vasić, Andrija Milošević, Petar Strugar, Viktor Savić, Irina Kruška.

Odlaskom doktora Milana Mileusnića, Srbija je izgubila vrsnog stručnjaka, čiji je gubitak nenadoknadiv. Vrijeme i mjesto sahrane će biti naknadno objavljeno, prenosi “Informer“.


{$excerpt:n}