Bosanac uhapšen u Beču: Drogirao i silovao kćerke, žrtva i njegov sin

Policija i okružni tužilac okarakterisali su slučaj kao ‘užasan’, a osumnjičeni je uhapšen u Beču.

Vlasti su na konfenciji za medije otkrile da, ne samo da je zlostavljao kćerke stare 19 i 21 godinu nekoliko puta sedmično još od djetinjstva, već da je i njegov devetogodišnji sin takođe bio žrtva se*sualnog zlostavljanja. Policija i tužilaštvo pretpostavljaju da je djecu omamljivao psihotropskim supstancama ili alkoholom kako mu ne bi pružala otpor, a onda ih je navodno zlostavljao, piše “Telegraf“.

Prema pisanjima austrijskih medija, ime državljanina BiH u decembru prošle godine privuklo je pažnju policije. Naime, odjeljenje za se*sualne prestupe i dječju pornografiju prijavilo je da se na jednom se*s portalu pojavio oglas u kome se sedmogodišnje dijete nudi za se*sualne usluge u Donjoj Austriji.

Osumnjičeni muškarac uhapšen je u Beču, a policija je prilikom akcije kod njega pronašla pištolj za koji nije imao papire. Takođe, opirao se hapšenju. Državljanin BiH prebačen je u zatvor Vienna-Josefstadt.

Prema informacijama portala OE24, on se tereti za silovanje, seksualno uznemiravanje maloljetnika, dječje po*nografije, prijetnje i posjedovanje nelegalnog oružja.


{$excerpt:n}