Sutra u Tuzli otvaranje moderno opremljenog zabavnog parka za najmlađe

Predškolska ustanova Richmond Park International Preschool Tuzla u okolnostima otežanog funkcionisanja predškolskih ustanova u gradu Tuzli nastoji odgovoriti izazovima i zahtjevima roditelja, te s tim u vezi je proširila svoje kapacitete i prilagodila organizaciju i uslove rada novim okolnostima. 

Ova jedinstvena predškolska ustanova mališanima nastoji obezbjediti što bolje uslove za odgoj, obrazovanje, igru i zabavu, pridržavajući se svih mjera i preporuka zaštite zdravlja mališana i osoblja. 

S obzirom na to, da je interes roditelja za uslugama ove ustanove u posljednjih mjesec dana znatno povećan, uslovi za rad i predškolski odgoj znatno su unaprijeđeni i organizaciono prilagođeni novim okolnostima. Tako se ušlo u izgradnju modernog zabavnog parka kojeg će potpuno besplatno moći koristiti svi”– navode iz ove Predškolske ustanove.  

Otvaranje novog moderno opremljenog zabavnog parka za naše najmlađe planirano je u petak 26.06.2020. godine u 10:00 sati. Čekamo Vas na adresi: Slavinovićkog odreda bb u Tuzli!“- poručuju iz Richmond Park International Preschool Tuzla. 


{$excerpt:n}