Put do mora: Ekipa iz BiH masovno dijeli ovu kartu na facebooku, očito je i zašto

EKIPA iz Bosne i Hercegovine jako je razočarana činjenicom da će svi koji uđu u Republiku Hrvatsku iz BiH morati u 14-dnevnu izolaciju. Očito je da Bosanci i Hercegovci još neko vrijeme neće moći na more u Hrvatsku, a mnogi se zbog toga žale na društvenim mrežama.

Međutim, izgleda da se pronašlo rješenje.

Na Facebooku se večeras masovno dijeli objava stranice Selo Podhum na kojoj je ekipa iscrtala “Put do mora”. Po ovoj duhovitoj karti, turisti bi iz BiH mogli ući u Srbiju, zatim u Mađarsku, a onda iz Mađarske u Hrvatsku i tako se domognuti hrvatske obale.

Podsjetimo, od večeras u ponoć na snagu stupa obveza nošenja maski u javnom prijevozu za putnike i vozače te obveza samoizolacije za osobe koje u Hrvatsku uđu iz Bosne i Hercegovine, Kosova, Sjeverne Makedonije i Srbije.

“Utvrđuje se poseban režim ulaska u Hrvatsku osoba koje dolaze iz BiH, Kosova, Srbije i Sjeverne Makedonije. Te osobe će biti dužne boraviti u samoizolaciji 14 dana od ulaska u Hrvatsku. Obveza izolacije ne primjenjuje se na putnike koji samo tranzitiraju kroz te zemlje”, kazao je voditelj Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović.

The post Put do mora: Ekipa iz BiH masovno dijeli ovu kartu na facebooku, očito je i zašto appeared first on usn.ba.


{$excerpt:n}