Uhapšeno 17 migranata nakon oružane prijetnje policajki u Banjoj Luci

Policija Republike Srpske pronašla je sedamnaest migranata koji su koristeći vatreno oružje, pobjegli prilikom policijske intervencije u mjestu Klašnice kod Banje Luke, prenosi RTRS.
 
U potragu za grupom migranata bili su angažovni službenici Policijske uprave Banjaluka i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice Žandarmerije MUP-a Srpske, kao i Helikopterski servis.

Načelnica Odjeljenja za odnose s javnošću MUPRS-a Mirna Miljanović potvrdila je ranije Feni da je u toku intenzivna potraga za ostalim migrantima, koji kod sebe imaju vatreno odužje.

Sve se dogodilo prilikom intervencije policijske patrole Policijske uprave Banja Luka u mjestu Klašnice, nakon što je prijavljeno da se u napuštenoj kuću u tom naselju nalaze migranti.

“Prilikom dolaska policijske patrole grupa migranata je uspjela da pobjegne u nepoznatom pravcu uperivši pištolj prema policijskoj službenici”, navela je Miljanović.

U potrazi su bili angažovni službenici Policijske uprave Banja Luka, pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije MUPRS i Helikopterskog servisa.

The post Uhapšeno 17 migranata nakon oružane prijetnje policajki u Banjoj Luci appeared first on usn.ba.


{$excerpt:n}