Doktorica ubijena? Preokret u istrazi

Samoubistvo doktorice Violete Skorobać Ašanin (50) i dalje je obavijeno velom tajne!

Zbog neobičnog načina na koji su zadate smrtonosne povrede, policija ispituje da li je doktorica možda ubijena, nezvanično saznaje “Alo!“.

Violeta je dva puta sebi zarila nož u srce, za šta je bila potrebna ogromna odlučnost da sebi oduzme život, a čudno je da se odlučila na takav čin dok su muž i sin bili u stanu, navodi izvor za “Alo!”.

Violeta se 14. juna, oko podneva, zaključala u kupatilo svog stana u ulici Kralja Milutina u Beogradu i navodno nožem izvršila samoubistvo.

Zabila je dvaput nož u sebe! Ubola se u grudi prvi put, a zatim je drugim fatalnim udarcem sebi zarila sječivo direktno u srce. Potrebna je ogromna snaga i vještina da biste probili svoj grudni koš, ali i velika želja da sebi oduzmete život – navodi izvor blizak istrazi i dodaje da se ispituju sve mogućnosti jer su upravo ta dva uboda pobudila sumnju.

Čekaju se rezultati obdukcije koja treba da rasvjetli uzrok smrti. Toksikološki nalazi treba da pokažu da li je doktorica kojim slučajem bila pod dejstvom alkohola ili tableta – objašnjava sagovornik.

Kolege i prijatelji su se opraštali od doktorice porukama u čituljama i na Fejsbuku.

– “U nama i sa nama ostat će zauvijek tvoj divni osmijeh, energija i vedrina”, “Draga Maco, bila si vrhunski stručnjak, požrtvovani ljekar, odani kolega i veliki prijatelj. Zbog izuzetnog doprinosa razvoju plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, tvoj prerani odlazak predstavlja nenadoknadiv gubitak za struku u Srbiji i regionu. Zauvijek ćeš živjeti među nama jer voljeni nikada ne umiru, sve dok žive oni koji ih se sjećaju”. “Pomogla si mnogim ženama, tužna sam što mi nismo tebi. Ako ti je duša lijepa kao što si ti bila, onda te je Bog uzeo kao anđela. Niko ne zna kakve tuge čovjek nosi duboko u sebi” – nizali su se komentari.

Ubila se zbog ljubavnih problema?

Poznanici doktorice kažu da je posao hirurga jako stresan i da je vjerovatno zbog toga bila opterećena. – Mnogo je radila, bila je hiperaktivna i ambiciozna. Nikada nije bila zadovoljna onim što je postigla, već je uvijek htjela više i više. Gotovo da je jedino ona radila u porodici i donosila je najviše novca. Nije poznato da li je sa suprugom imala trzavica i da li je to moglo da je navede da digne ruku na sebe – kažu kolege, prenosi “Espreso“.


{$excerpt:n}