Strašan prizor u Užicu: Majka se vratila sa posla, a onda je na terasi zatekla beživotno tijelo sina kako visi sa terase

Vatrogasci iz Užica jutros su za zidova jedne od četiri zgrade u užičkom naselju Rosulje skinuli tijelo devetnaestogodišnjeg mladića koji je izvršio samoubistvo vješanjem.

Razlozi tragedije koja je potresla ovaj dio Užica za sada nisu poznati, ali utvrđeno je da je nesretni mladić jedan kraj konopca kojim se objesio vezao sebi oko vrata, a drugi za ogradu terase stana u kom je živio, na šestom spratu zgrade. Potom je skočio sa terase, a konopac je bio toliko dug da se njegovo tijelo zaustavilo u visni terase na četvrtom spratu zgrade.

Pouzdano se ne zna kada je devetnaestogodišnjak izvršio samoubisto, ali sve su prilike da je to učinio u toku noći.

U to vrijeme on se u stanu nalazio sa bratom i bakom, ali njih dvoje ništa nisu čuli što bi ukazali da je riješio da digne ruku na sebe.

Tijelo svog sina, koje je visilo na konopcu vezanom za terasu, jutros je pronašla njegova majka pošto se vratila sa posla.

Strana zgrade na kojoj je visilo tijelo mladog Užičanina je zaklonjena od pogleda sa ulice i okrenuta prema šumi, pa zato jeziv prizor ranije nije uočen, piše “Blic“.


{$excerpt:n}