Mladić nastradao pred očima prijatelja

Kako se saznaje, tragedija se desila oko 19 sati, kada je, prema nezvaničnim informacijama, mladić sa drugarima krenuo iz Kneževa prema pomenutom mjestu, a u trenutku nesreće bio je sam u opel vektri, dok su njegovi drugari bili u drugom autu.

Mladić je, najvjerovatnije, zbog neprilagođene brzine sletio sa ceste te usljed prevrtanja ispao iz vozila, a sve to, prema navodima mještana, posmatrali su njegovi prijatelji koji su se vozili iza njega, pišu “Nezavisne“.

“U želji da pomognu mladiću, koji je još bio živ, njegovi drugovi su učinili sve da ga spasu pa su čak tražili pomoć mještana, ali je nažalost mladić usljed siline povreda ubrzo preminuo”, ispričali su nam mještani Kneževa.

Navodno je, kako kažu, mladić nedavno i kupio auto u kojem je nastradao.

Da tragedija bude još veća, ovo nije prva nesreća u porodici Makarić.

“Ovakva tragedija pogodila nas je sve, ali ta porodica je već bila zavijena u crno jer je Dragomirov brat prije deset godina počinio samoubistvo. Ostali su roditelji i sestra, koji toliko tuge ne znam kako će podnijeti”, rekla je kroz suze jedna mještanka Kneževa.

Kako je potvrđeno iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale nastradalog mladića, rekli su da je do nesreće došlo kada je vozač iz još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s puta.

“U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovala je osoba D.M., sa automobilom marke opel vektra, koja je smrtno stradala”, saopšteno je juče iz Policijske uprave Banjaluke.

Ne navodeći detalje, u saopštenju stoji da su policijski službenici Policijske uprave Banjaluka u nedjelju oko 19 sati izvršili uviđaj na mjestu saobraćajne nesreće.

Iako je, prema prvim informacijama, tragediji kumovala neprilagođena brzina, tačan uzrok nesreće biće poznat nakon istrage, navode “Nezavisne“.

Na pomenutoj putnoj dionici, kako kažu mještani Imljana, vozači često dodaju gas zbog pravca pa se događaju i saobraćajne nezgode.


{$excerpt:n}