Autor “smiješnog virusa” tvrdi: “Moj deda je često bio gladan, zato ja danas imam jači imunitet”

“Povremeno gladovanje ima jako pozitivne efekte po nas. Činjenica da su naši preci gladovali uticalo je na to da smo mi danas otporniji na mnoge bolesti. Ta činjenica što su naše bake i deke često bili gladni su uzrok toga što smo mi danas otporni”, objasnio je on.

Podsjeća da su svi komunisitčki narodi imali veću otpornost na bolesti. Istakao je da fast food hrana i uopšte današnja ima jako loš uticaj na organizam.

“Moj deda je često bio gladan, što je posljedica da ja danas imam jači imunitet”, naveo je on odgovarajući na konstataciju da je to primijetila Dr Danica Grujić, prenosi “Telegraf“.

On je rekao i da brani njene stavove iako se nekada ne slaže, i da je spreman i da se fizički obračuna zbog nje.

Nestorović je objasnio i da je za legalizaciju kanabisa.

“Mislim da je vrijeme da i Srbija legalizuje kanabis, ali medicinski kanabis, ne marihuana”, rekao je Nestorović

Nestorović je ocijenio danas da će od te bolesti u Srbiji umrijeti još oko 40 ljudi.

“Do kraja maja sve će da prođe, ne vjerujem da ćemo ući u jun sa nekim iznenađenjima po pitanju pojave virusa”, rekao je Nestorović.

On je rekao da je bio slobodniji u pristupu i stavu prema ukidanju policijskog sata u Srbiji i istakao da misli da drugog vala epidemije neće biti.

Prema njegovim riječima, evidentno je da virus slabi, da je epidemija na samom kraju i da treba naučiti da se živi sa tim virusom.

Nestorović je naveo da se prethodnih dana niko nije usuđivao da kaže da je vrijeme za otvaranje i da su mjere produžene više zbog psihološkog aspekta.


{$excerpt:n}