sri. jul 24th, 2024

Sin Aleksandra Vučića prebačen u privremenu bolnicu

To je, kao i kada je hospitaliziran, izazvalo komentare na Twitteru koji se odnose na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsjednica vlade Srbije Ana Brnabić uzvratila je na komentare na Twitteru riječima da “ovakvo licemerje, ovakvo ludilo nije viđeno ni u ovoj zemlji, verovatno ni šire”, ističući da reagira kao običan čovjek, građanin, prenosi “B92“.

“Ne kao predsednica vlade, već kao običan čovek, građanin ove zemlje, ljudski moram da kažem: ovakvo licemerje, ovakvo ludilo, ovo zaista u ovoj zemlji, a verovatno ni šire, nikada nije viđeno. Evo, stavili ste tačku na sve rasprave po objektivnosti, profesionalnosti i nepristrasnosti. Bravo”, napisala je Brnabić.

Podsjetimo, Vučić je na svom instagram profilu prije 10 dana objavio da je njegov sin zaražen koronavirusom.

“Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac je zaražen koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo!” napisao je tada Vučić.

Nakon toga, na konferenciji za novinare, predsjednik Srbije je rekao upravo želju “jedino se nadam da ću dočekati da Danilo ode na Sajam. Posle Sajma se ide kući”, rekao je tada Vučić.


{$excerpt:n}

Povezano