Vojin Mijatović odgovorio Vulinu: “Jadna Srbija šta je dočekala, ti čovječe nisi bio sposoban ni redovni vojni rok da služiš”

Generalno kada se oficijalno obraćam, trudim se sa poštujem i sagovornika i instituciju, međutim količina gluposti koju na dnevnom nivou izjavljuješ ne dozvoljava normalan način komunikacije.

Prvo pokušaj, za radi digniteta Republike Srbije ubuduće kada pominješ Bosnu i Hercegovinu da se obraćaš sa poštovanjem jer se i ja obraćam sa poštovanjem prema Republici Srbiji. Ako ti to tvoje mentalno stanje ne dozvoljava onda potrazi stručnu pomoć.

Drugo svjestan sam da kao zemlje još uvijek prolazimo kroz proces tranzicije, te da će trebati vremena da se uspostavi sistem, ali sama činjenica da si ti ministar odbrane mislim da predstavlja najveću sramotu za svakog srpskog vojnika kako danas tako i u prošlosti.

Ti čovječe nisi bio sposoban ni redovni vojni rok da služiš, a od kad te je Vučić postavio na poziciju ne skidaš taj kombinezon i moram ti reci izgledaš ko kineski Rambo, jadna Srbija šta je dočekala.

Treće, to sto očigledno svaki drugi dan promašiš terapiju pa trabunjaš sve i svašta opet je nažalost do tebe.

Mani se čovječe Bosne i Hercegovine, nama je dosta više da gubimo glave naše djece zbog bolesnika poput tebe, taj film ste jednom gledali da naši najmiliji ginu dok se vi bogatite švercom nafte, cigara, teritorija, ljudskih života!!!

Na kraju, urazumi se čovječe dragi 2020. je godina, cio svijet ide naprijed, svi rade na razvoju društva, ekonomije, kulture, sporta, a ti kineski Rambo liječiš svoje frustracije što si bio nesposoban za vojsku na građanima Srbije i Bosne i Hercegovine.

Ja ti želim sve najbolje od srca, al kad te gledam i slušam stvarno vrijedi ona narodna “nije bolest sve sto boli“, kazao je Mijatović, prenosi “Slobodna-Bosna“.


{$excerpt:n}