Ispovijest kćerke čija je majka stradala do je kosila travu: Zgažena pred očima sina i muža, a unuci za dlaku izbjegli smrt

Kako za “Kurir” kaže J. G. (33), kćerka poginule žene, samo desetak minuta ranije sa Milankom su bili i njeni unuci od sina.

– Dheca su pukom srećom izbjegla tragediju. Snaha ih je uvela u kuću malo prije nesreće. Mama je ostala da pokosi travu, žurila je da završi prije policijskog časa. Odjednom je na nju naletio auto. Od udarca je odletjela nekoliko metara. Iako je bila sva izlomljena, pokušala je da ustane, ali nije mogla – priča J. G. i dodaje:

– Da je Hitna pomoć stigla ranije i da je u bolnici radio skener, možda bi sve bilo drugačije. Hitnoj je iz Bogatića do Belotića trebalo blizu pola sata, iako je razdaljina svega pet kilometara. Takođe, zbog kvara na skeneru u šabačkoj bolnici nije mogla da se vidi težina povrede glave koju je majka zadobila.

Kćrka poginule kaže da poznaju momka koji ju je pokosio kolima. – Mama je radila u prodavnici auto-dijelova, to je porodični biznis, a taj momak je dolazio da kupuje.

On je divan, kao i njegova porodica. U pritvoru je i čula sam da su ga nekoliko puta vodili u bolnicu jer mu je loše poslije tragedije, naročito psihički – kaže J. G. i dodaje da vozač nije bio pijan, a da će istraga utvrditi šta je dovelo do nesreće.


{$excerpt:n}