Preventivna mjera: Biblioteka Srebrenik uvodi šalterksko bibliotečko poslovanje

Kao preventivna mjera u smanjenju rizika od obolijevanja od virusa pandemijske razmjere ” COVID- 19″, JU “Centar za kulturu i informisanje“ RJ Biblioteka Srebrenik obavještava korisnike da se u periodu od 17.03.2020.- 30.03.2020. što kraće zadržavaju, poštujući upute o higijenskim mjerama koje je preporučio Krizni štab Vlade FBiH.
Molimo korisnike i građane da budu savjesni i odgovorni jedni prema drugima imajući u vidu da su naši najčešći posjetitelji učenici, mališani i starije osobe, s tim ciljem Biblioteka Srebrenik uvodi šaltersko bibliotečko poslovanje kako bi u ovim kriznom vremenu svojim korisnicima pružala bibliotečke usluge. Još jednom vas molimo da se kratko zadržavate, da ovu situaciju shvatite krajnje ozbiljno i da se naspram toga odgovorno ponašate, a mi ćemo sa naše strane, poduzeti sve neophodne higijenske i sanitarne mjere kako bismo zaštitili naše radnike i korisnike.
JU “Centar za kulturu i informisanje“ RJ Biblioteka Srebrenik donijela odluku da u periodu od 17.03.2020.- 30.03.2020 radno vrijeme prilagodi novonastaloj situaciji:
RADNO VRIJEME: 8,00-14,00 sati (PON-PET)

Molimo korisnike za razumijevanje i poštivanje obavijesti.
Objava Preventivna mjera: Biblioteka Srebrenik uvodi šalterksko bibliotečko poslovanje pojavila se prvi puta na Radio Srebrenik.
{$excerpt:n}