MJESTA IPAK MORA BITI // Senad Hasanspahić, koji zbog afere “Asim” nije postao ministar, dobio posao u Općini Centar

Senad Hasanspahić, prvobitni kandidat SDA za ministra za boračka pitanja KS, koji zbog afere “Asim” to u konačnici nije postao, dobio je zaposlenje u Općini Centar, potvrđeno je za Klix.ba u ovoj općini.
Potvrdu informacije o tome da li će biti uposlen u kabinetu načelnika Nedžada Ajnadžića nismo mogli dobiti.

Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Podsjetimo, Emir Hadžihafizbegović i Senad Hasanspahić uklonjeni su sa spiska novih ministara nakon afere “Asim”, odnosno nakon što se na snimku koji je objavio načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić moglo čuti da potpredsjednik SDA Asim Sarajlić govori o ovim kandidatima kao privatnim ministrima od kojih može tražiti usluge.

Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Na snimku koji je potresao SDA čuje se da preko “Glumca” (Hadžihafizbegović) i “Cvrleta” (Hasanspahić) Asim Sarajlić i zastupnik SDA Sabahudin Delalić obećavaju završiti zaposlenje supruge delegata koji je zauzvrat trebao glasati za Fikreta Prevljaka, a ne za Semira Efendića na nedavnim unutarstranačkim izborima za predsjednika Kantonalnog odbora SDA Sarajevo.


{$excerpt:n}