Detalji nesreće u kojoj je poginula žena: Krenuli na rad u Njemačku, pa završili prevrnuti

Nesreća se dogodila na 71. kilometru puta Novi Sad – Subotica, kod mjesta Feketić. U kombiju je bilo sedam putnika. Od siline udara i zbog prevrtanja u kombiju šest putnika je zadobilo povrede zbog kojih je četvoro prevezeno u bolnicu u Subotici, a dvoje u bolnicu u Vrbas, piše “Blic“.

I vozač kombija je ugruvan, ali još uvijek nisu poznati razlozi zbog kojih je izgubio kontrolu nad vozilom. Utvrđeno je da nije bio pod dejstvom alkohola.

– Kombi je krenuo u Njemačku, išao je u pravcu graničnog prelaza. Putnici su srpski držaljavani i krenuli su na rad. Jedna osoba je izgubila život na licu mjesta, a više putnika je povrijeđeno. Istraga će utvrditi razlog zbog kojeg je kombi sletio. Predmet će biti u redovnom postupku – kažu u OJT u Subotici.

Hitna pomoć je na licu mjesta mogla samo da konstatuje smrt žene, a ostalim putnicima je odmah pružena medicinska pomoć. Na Hitnom prijemu u subotičkoj Opštoj bolnici zbrinuli su sve povrijeđene putnike koji su dovezeni, ali o njihovom stanju će moći kasnije da govore.

Uviđaj su obavili policija i zamenik osnovnog javnog tužioca OJT u Subotici.


{$excerpt:n}